Ideeën in een filmpje

Hoe geweldig een pagina vol ideeën. Klik op de foto en je ziet de inspiratievideo.

We krijgen vaak de vraag hoe we onze postzegels schoonmaken... et voila! Wij laten het je zien in deze video. Voor Versafine Clair, Versamagic en ook de Memento-kleuren gebruiken we gewoon een vochtige sponsdoek, vegen de stempels voorzichtig af en stempelen opnieuw op kladpapier. 💦🧽Dan kun je de volgende kleur aanbrengen. Je hoeft de stempel echt niet wild te 'schrobben', maar veeg hem gewoon voorzichtig af. Zo blijft het rubber op het hout zitten en kun je lang genieten van je stempels.☺️ Wij gebruiken uitsluitend stempelreiniger voor Stazon Pigment.
Deze inkt is ideaal om te combineren met aquarellen.
lentegevoel is voor mij lekker veel kleur. Met de aquarel potloodjes maak je je kaartje dadelijk frisser.
Met het embossingpoeder krijgt je kaartje dat extra tikkeltje meer
Je kan de stempels ook gebruiken in combinatie met het aquarellen.
Om deze kaart te maken gebruik je de leuke nieuwe stempels en aquarelverf. Hoe de tak mooi achter tulp moet zie je in het filmpje.
In het filmpje kan je zien hoe je met de stempels en aquarelverf een leuke paaskaart maakt.
De nieuwe multimarker op waterbasis heeft een indrukwekkend scherpe prijs in verhouding tot de hoge kwaliteit. Ze worden geleverd in prachtige, verzadigde kleuren en kunnen op allerlei oppervlakken tekenen – b.v. steen, papier, canvas, glas, porselein, plastic, hout en karton. Door de vaste viltpunt is de marker heel gemakkelijk om mee te werken - ook voor kinderen.