Voorwaarden

ALGEMEEN

We werken dikwijls met lijm en verf; doe de kinderen kleding aan die vuil mag worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vlekken op de kleding.

KINDERFEESTJES

Een kinderfeestje bestaat uit min 7 personen en max 14 personen. Als er 5 kinderen komen betaal je voor 7 kinderen.

2 dagen voor het feestje laat je het definitieve aantal aanwezigen weten. Komen er kinderen de dag zelf niet opdagen dan wordt de helft aangerekend.

Als je een kinderfeestje boekt vragen we ook een voorschot van 50 euro te betalen . Je geeft bij de boeking een aantal door dat je denkt dat er gaat komen zodat ik zeker genoeg materiaal heb. Ten laatste twee dagen op voorhand bevestig je het juiste aantal kinderen dat mee komen vieren.Laat je later iets weten of komen er die dag een aantal kinderen niet opdagen wegens welke reden ook; dan  rekenen we de helft per afwezig kind aan. 

WORKSHOPS

 Je kan je inschrijven voor een activiteit door een mail te sturen. Je aanwezig melden op facebook geldt niet als inschrijving.

Na de bevestigingsmail en het storten van een voorschot binnen de week ben je ingeschreven. Anders stellen we de plaats terug open.

Het bedrag voor het maandelijks knutselen moet min. een week voor de activiteit op de rekening staan. Anders wordt de plaats opengesteld. Bij afwezigheid die dag zelf krijg je het geld niet terug.

Bel je langer dan 24 uur op voorhand af dan krijg je de helft terug. Op de dag zelf afbellen, dan krijg je niks terug.

KAMPJES

Voor de kampje vragen we een voorschot te betalen. Dan pas is de inschrijving in orde. Bij annulatie van het kampje krijg je tot een maand voor het kamp de helft van het voorschot terug daarna niks meer. Je kan wel een ander kind aanbrengen. 

Ten laatste twee weken voor het kampje start betaal je het resterende bedrag. Dit bedrag kan niet meer gerecupereerd worden. Je kan wel een ander kind aanbrengen.

FOTO’S

Tijdens Creamie activiteiten worden er foto’s gemaakt die op de website en sociale media kunnen verschijnen. Wenst u dat er geen foto’s van u of uw kind gemaakt worden, gelieve dit dan door te geven voor de start van de activiteit.